Blog uživatele spravce

Den otevřených dveří pro předškoláky a budoucí šesťáky

Rádi bychom Vás pozvali k návštěvě naší školy. Den otevřených dveří se uskuteční ve čtvrtek 29. února 2024 od 8 do 16h. Je určen především pro budoucí prvňáčky a jejich rodiče a zájemce o přestup do šesté třídy. Vítáni jsou ale i další zájemci o vzdělávání v naší škole.

Zahájení školního roku 22/23

Školní rok 2022/23 začíná pro všechny třídy ZŠ i SŠ kromě prvňáčků ve čtvrtek 1. září 2022 v 8 hodin. Prvňáčci zahajují uvítáním před budovou školy v 8.15h.
Každá třída bude mít 2 vyučovací hodiny se svým třídním učitelem.
Poté se společně přemístíme do kostela Panny Marie Růžencové na Jiráskově náměstí na zahajovací bohoslužbu s přivítáním nových žáků – začíná v 10.30h. Na toto slavnostní zahájení zveme srdečně i rodiče.

Obor Sociální činnost posiluje o pedagogiku

Obor SOCIÁLNÍ ČINNOST nabízí pro školní rok 2021/2022 nový školní vzdělávací program s názvem Sociální činnost – pedagogika.

Mimořádná opatření - provoz školy od pondělí 5. října

Vážení rodiče, milí žáci a studenti, mimořádným opatřením vlády a nařízením Krajské hygienické stanice Plzeňského kraje se mění provoz naší školy. Informace pro jednotlivé sekce školy najdete níže.

Střední škola
Od pondělí 5. října je nařízením krajské hygienické stanice zakázána v okrese Plzeň - město osobní přítomnost žáků SŠ ve vzdělávání. Přecházíme na dva týdny na distanční výuku. Online rozvrh již najdete ve Škola Online. Podrobné informace k distanční výuce dostali všichni žáci i zákonní zástupci také přes Škola Online.

Mimořádná opatření od 10. září

Na základě mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví je od čtvrtka 10. září zavedeno povinné nošení roušek ve společných prostorách školy a školní jídelny. Při výuce ve třídách žáci roušky mít nemusí.

Vstup do budovy je s ohledem na epidemiologickou situaci až do odvolání umožněn jen žákům a zaměstnancům školy. Pro kontakt s pedagogy mohou rodiče využívat telefonické a emailové spojení. Osobní schůzku je nutné sjednat v nezbytných případech předem a uskuteční se ve vyhrazené návštěvní místnosti.

Stránky